El CB Castellet presenta una renovada equipació en la festa de presentació dels seus equips

En l’actualitat, el club el composen 10 equips, 20 entrenadors/es i uns 125 jugadors/es.

📷 Accedir a la galeria de la presentació 

El passat diumenge 7 d’abril, el Pavelló Esportiu Municipal de Sant Vicenç de Castellet va ser l’escenari de la presentació dels equips del Club Bàsquet Castellet per a la temporada 2024/2025. La jornada va ser una autèntica festa de l’esport, amb una gran afluència de membres del club, famílies, amics i col·laboradors.

El moment més emocionant de l’acte va ser la presentació de la nova equipació del club, que va rebre una acollida entusiasta. Gràcies al suport dels patrocinadors Materials Casa Arimany i Marbres Germans Moratonas, els equips sèniors, tant femení com masculí, van lluir amb orgull els colors groc i negre de la renovada vestimenta. A l’inici de la temporada vinent, tots els equips del club vestiran la nova equipació.

 

Els integrants dels equips sènior femení i masculí amb la nova equipació.

 

Èxit en el procés participatiu obert a tota la massa social del club.

Durant el mes de gener, l’entitat va impulsar un procés participatiu en què van participar 240 persones per tal de donar la seva visió sobre el nou disseny.

La celebració va posar en relleu els valors que defineixen el CB Castellet: amistat, esforç, respecte i passió pel bàsquet. Acompanyats d’animació musical, tots els equips van anar saltant a la pista per mostrar les seves habilitats en unes demostracions plenes d’energia.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Vicenç de Castellet, el Sr. Daniel Mauriz, el regidor d’Esports, el Sr. Antoni Calveras, i el representant de la Federació Catalana de Basquetbol, el Sr. Lluís Vergés.

 

Moment en el que es va desvetllar el nou disseny amb una gran lona al pavelló.

 

Per concloure, es va realitzar la tradicional foto de club, on tots els membres van unir les seves veus per cantar l’himne del club, presentat l’any passat amb motiu del cinquantè aniversari. Des del CB Castellet, volem expressar el nostre agraïment a tots els qui van fer possible aquesta celebració i reiterem el nostre compromís amb el bàsquet i els valors que representa.

 

Compartir

També us pot interessar

Carrito de compra
Scroll al inicio