Procediment en cas de lesió

Les lesions produïdes durant els entrenaments o els partits federats estan cobertes per l’Assegurança Federativa i seran ateses a la Clínica Sant Josep de Manresa  (hi ha altres centres inclosos en el Quadre Mèdic).

1. En cas d’accident cal avisar a administració del club al telèfon 691902391, per iniciar el procediment. El club genera un informe d’accident i una còpia de la llicencia, i l’ envia a l’accidentat.

2. El accidentat ha de telefonar al 900 404 444, per informar a la companyia d’assegurances de l’accident, i demanar que li obrin expedient i li donin un número d’autorització per l’assistència.

3 . Després pot anar a la clínica Sant Josep amb el informe d’accident i la llicència que els haurem enviat, que hauran de signar. Potser els demanaran el número d’autorització.

4. Després de la visita hauran d’enviar els informes a l’asseguradora al email [email protected], perquè els donin noves autoritzacions per visites posteriors si n’hi ha.

 

PREFERIBLEMENT ABANS o bé OBLIGATÒRIAMENT DESPRÉS de ser atès a la Clínica heu de contactar amb Administració del club per donar tota la informació.

Són 3 les vies possibles de contacte:

EMAIL: [email protected]
MÒBIL: 691 902 391
HORARI OFICINA: Dilluns, dimecres i divendres laborables de 18 a 20h.

Administració del club farà l’informe preceptiu, necessari perquè la Mútua Federativa es faci càrrec de les despeses a causa de la lesió.

En cas de no fer-se aquest informe perquè no arribin les dades al Club, la Clínica cobraria el cost de l’assistència sanitària al/la Jugador/a directament.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Compartir

També us pot interessar

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt