Acords Assemblea Anual Ordinària 27/10/2023

  1. S’aprova la renovació de la Junta del CB Castellet, a la que s’incorpora com a Vocal Mar Abellán i la sortida d’Antoni Calveras.
    Consulteu aquí la composició de la Junta Directiva.

  2. S’aprova el tancament econòmic de la Temporada anterior, una temporada excepcional marcada per la Celebració del 50 Aniversari, amb un dèficit de 2.668,63 euros, desviació negativa assumible i assumida pel Club.
  3. Es presenta el projecte esportiu de la temporada: línies generals del Club, equips i entrenadors, molts d’ells nous al Club, però amb experiència acreditada.
  4. S’aprova el canvi d’equipació del Club, canvi que està previst de cara a la temporada 2024/25 amb l’objectiu de modernitzar el disseny i adaptar-lo al tallatge femení. Ja s’està treballant i en els següents mesos s’informarà dels avenços.
  5. Es presenta i s’aprova el pressupost 2023/24 amb un benefici 206,48 euros. Es un pressupost que tot i que és molt auster, requereix per equilibrar la temporada pujar quotes degut a 1. increment de costos federatius i a 2. un menor número de jugadors federats, L’increment de quotes es de 4 euros. Al Setembre es van pujar 2 euros, i a l’octubre es pugen 2 euros més.
    Consulteu aquí el detall de l’actualització de quotes.

  6. Finalment s’aprova el canvi de nom del Club que figura en els Estatuts, actualment Club Baloncesto Castellet, i aprofitarem per adaptar els estatuts a les noves normatives i lleis per les Entitats: inclusió del Pla de Voluntariat en els Estatuts, etc.

Visualitzeu aquí la presentació publicada en l’apartat de transparència.

Junta Directiva CB Castellet

Compartir

També us pot interessar

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt