Al costat del Futbol Club Sant Vicenç

La Junta del Club Bàsquet Castellet vol, en primer lloc, condemnar qualsevol acció o acte discriminatori, violent, racista o intolerant.

Aquests actes són totalment inacceptables i aliens a la tasca que dia a dia realitzem tots els clubs esportius, fomentant la inclusió, integració i cohesió dels esportistes i de les seves famílies. Nosaltres som una mostra de la rica diversitat que conformen els pobles i ciutats del país, així que fets com els ocorreguts no hi tenen cabuda i mereixen una condemna unànime.

Creiem que un episodi concret com aquest, comès per persones alienes al club, no pot malmetre l’increïble treball que està duent a terme el Futbol Club Sant Vicenç, un club amb una gran diversitat entre els seus jugadors/es i amb un equip directiu i tècnic totalment entregat al futbol base i formatiu.

Com són inacceptables els actes racistes i han de ser erradicats, NO podem compartir de cap manera l’assetjament mediàtic al qual alguns mitjans de comunicació han sotmès a membres de la junta directiva i entrenadors, fins i tot al municipi, donant una informació esbiaixada i poc contrastada.

Finalment, el CB Castellet vol transmetre amb aquest comunicat públic als nostres companys i amics del Futbol Club Sant Vicenç el nostre suport i escalf per superar aquests moments tan difícils, però també per encoratjar-los a continuar sense complexos, amb la creixent gestió del club, perquè sense cap dubte els clubs i l’esport ens fan també millors persones.

La Junta Directiva
Sant Vicenç de Castellet a 30 de setembre del 2022

Compartir

També us pot interessar

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt