El CB Castellet aplega 300 persones en la commemoració del seu 50 aniversari

Dissabte dia 24 de novembre, el pavelló de Sant Vicenç de Castellet es va omplir de santvicentins/es que en un moment o altre han format part dels cinquanta i més anys d’història del Club.

Els van acompanyar l’alcaldessa Sra. Adriana Delgado, el president de la Federació Catalana de Bàsquet Sr. Ferran Aril, altres membres de la junta directiva així com presidents i directius de clubs pràcticament de tota la comarca.

L’acte es va iniciar amb el descobriment d’un monument commemoratiu de cinquanta anys que s’ha instal·lat als accessos del pavelló, a continuació i ja a dins es va presentar en Groguet, el personatge que els nens i nenes del club han triat com a mascota. A continuació el productor musical Miquel Coll, va presentar l’himne del CB Castellet produït per ell, va ser un moment molt emotiu pel contingut del text i el vídeo que el va acompanyar, seguidament es va presentar el documental “50 anys en groc i negre” que a través d’entrevistes a persones vinculades al club narraven la història del bàsquet al municipi que els participants van datar des dels anys cinquanta.

La direcció del club va reconèixer a persones i entitats del tot rellevants en la trajectòria de l’entitat, amb moments molt emotius pels reconeixements a persones molt i molt importants pel club, que malauradament ja no són entre nosaltres.

Per concloure, el president del club, el president de la federació i finalment l’alcaldessa van dirigir unes paraules als assistents.

Finalment, els 300 assistents a l’acte van celebrar un sopar de germanor, van brindar i bufar les espelmes del pastís de cinquanta anys del CB Castellet al municipi.

Compartir

També us pot interessar

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt