El Club Bàsquet Castellet celebra aquest dissabte el seu 50 aniversari

El CB Castellet farà aquest dissabte 24 de setembre l’acte central de celebració del seu 50 aniversari al Pavelló Municipal de Sant Vicenç davant de 280 persones, comptant amb la presència a més de jugadors, familiars, cos tècnic i directius del Club, del president i Directius de la Federació Catalana de Bàsquet, l’alcaldessa i regidors de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, Directius d’altres Clubs de Sant Vicenç i una nodrida representació de Directius de Clubs de bàsquet de tot el Bages.

El CB Castellet es va constituir formalment el 28 de juny de 1971, però hi ha constància de bàsquet almenys des dels anys cinquanta.

La idea original de la Junta, i la Comissió que es va crear a l’efecte per portar a terme aquest projecte de celebrar els cinquanta anys, va néixer a principis del 2020 just abans de la pandèmia, pensant en el 2021 com a l’any per celebrar-ho, però les mesures sanitàries van obligar posposar fins a aquest any tots els actes previstos.

Per a aquest dissabte està previst al Pavelló Municipal un munt d’actes, alguns d’ells sorpresa.

L’acte s’iniciarà a les 20 hores a l’entrada del Pavelló Municipal de Sant Vicenç amb la inauguració del monument en reconeixement dels fundadors del Club i a tots els jugadors, directius i tots aquells que d’una manera o una altra han format part de la gran família del Castellet.

Després, ja en el Pavelló, es donarà a conèixer la nova mascota del Club i el seu nom que van ser triats per votació popular entre tots els integrants del Castellet, però que encara no han estat desvetllats.

A l’acte també hi hauran sorpreses en format musical. Coneixerem l’himne del Club, interpretat pels jugadors i membres del Castellet, i el seu procés de creació de la mà del seu compositor, un músic de reconegut prestigi, en Miquel Coll Trulls.

A continuació es projectarà un emotiu documental que recull i resumeix a través dels seus protagonistes la història viva del Club, explicada en primera persona.

S’entregaran també premis a directius i jugadors que d’alguna manera han destacat en aquests primers cinquanta anys del Club.

Tancaran l’acte les intervencions del president de l’entitat, Santi Pérez, del president de la Federació Catalana de Bàsquet, el senyor Ferran Aril i per concloure la Sra. alcaldessa i regidora d’Urbanisme, RRHH i Organització i Comunicació i Imatge, Adriana Delgado.

I es finalitzarà amb un sopar i alguna altra sorpresa que la Junta Directiva i la Comissió del 50 Aniversari encara no ens han volgut desvetllar.

Serà un dia molt i molt especial de retrobament de jugadors i directius de bona part del bàsquet bagenc a on el passat, el present i el futur es donaran la mà.

Agraïm la magnífica rebuda que ha tingut per part de tothom tant de la massa social del Club, com de la resta d’entitats de Sant Vicenç, del suport de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, de la Federació Catalana de Bàsquet i del bàsquet bagenc en general que estaran presents el dissabte fent costat al CB Castellet.

Esperem retrobar-nos de nou pel 75è Aniversari!

Compartir

També us pot interessar

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt